Välkommen till Aditro Logistics

Gå direkt till innehåll...

Via våre store lager og et bredt kundegrunnlag kan vi realisere et komplett logistikktilbud som er fleksibelt, dedikert og kostnadseffektivt. Sammen med våre kunder skaper vi unike løsninger som takler eksisterende utfordringer og effektiviserer logistikken. Det medfører at vi tilbyr tjenester, ikke bare for å øke verdien på kundenes produkter, men også for å redusere deres administrative arbeidsbelastning. På denne måten frigjør vi ressurser for kundene slik at de kan fokusere på sin kjernevirksomhet.

EKSEMPEL PÅ AKTUELLE LØSNINGER

OMNICHANNEL
Logistikkoppsett for parallell håndtering av butikklogistikk og e-handelsløsninger.

EKSPONERINGSTJENESTER
Sortering, plukk og oppbygning av eksponeringsløsninger.

DOKUMENTASJON OG ADMINISTRASJON
Håndtering av administrasjonen for transport, toll og frakt

GLOBAL DISTRIBUSJON
Distribusjon av produkter fra Norden til alle verdenshjørner, kostnadseffektivt og med høy kvalitet. Sporing og oppfølging overvåkes via Aditros portal.

MONTERINGSTJENESTER
Landsdekkende monteringstjenester. Alt fra enkle til avanserte installasjoner.

EVENT
Eventhåndtering. Planlegging, rydding, konfigurering av materiell og leveranse. 24 timers support.

MONTERING / KITTING
Utfører alt fra enkel montering til spesialbygde produkter

VMI
Legge til flere leverandører for å oppnå høyere tilgjengelighet, lavere kapitalkostnad, lavere transportkostnader med mer.

LAGER

BORÅS (SE)
Nybygd lager på 40 000 m2 med 11,7 m fri takhøyde. Effektivt planlagt flate med tilpasninger for flere ulike kundebehov. Energieffektiv, 25 % bedre enn BBR og oppfyller kravene til Green Building.

JÖNKÖPING (SE)
To lager på i alt 85 000 m2 med 75 lasteporter og egen togtilkopling med spor helt inn i terminalen for optimal og værbeskyttet håndtering. Våre mer enn 150 ansatte bemanner anlegget mellom 06.00 og 00.30.

KOPSTAD (NO)
Et lager på 14 000 m2 og med plass til mer enn 20 000 paller. Virksomheten er optimert for raskt omsettelige forbrukerprodukter og alt utstyr er førsteklasses.

NYKVARN (SE)
En kopi av lageret i Borås, og dermed har også dette 40 000 m2 gulvareal og 11,7 m fri takhøyde. Står ferdig i januar 2016.

KONTAKT OSS DIREKTE

Hvis du har spørsmål eller ønsker mer informasjon? Ikke nøl med å kontakte oss direkte.


RUNE EDVÅG
rune.edvag@aditrologistics.com
+47 91 61 93 98