Välkommen till Aditro Logistics

Gå direkt till innehåll...
2016-02-26

BSH Home Appliances velger Aditro Logistics som logistikkpartner


Aditro Logistics, en av Sveriges største uavhengige logistikkpartner, har signert avtale med BSH Home Appliances, den største tilbyderen av husholdningsapparater I Europa, om håndtering av logistikken i Norden.

Borås/Stockholm, Sverige, januar 2016

Aditro Logistics, en av Sveriges største uavhengige logistikkpartner, har nylig signert avtale med BSH Home Appliances om å overta all logistikkhåndtering i Norden. BSH Home Appliances er den største tilbyderen av husholdningsapparater i Europa og et av verdens ledende selskapene i bransjen. BSH produktsortiment omfatter et bredt spekter av husholdningsapparater for matlaging, vask/tørk, kjøl og frys, samt en mengde mindre apparater og flere kjente merkenavn som Bosch, Siemens, Gaggenau og Thermador.

BSH har valgt å overlate sin logistikkhåndtering til Aditro Logistics nybygde logistikksenter i Nykvarn utenfor Stockholm. Avtalen innebærer at BSH i løpet av 2017 flytter inn i det strategiskt beliggende logistikksenteret og dermed bli en av Aditro Logistics største kunder. Oppdraget vil sysselsette cirka 40 personer og Aditro Logistics er snart i gang med rekrutteringsarbeidet. Som følge av dette starter også planlegging av ytterligere en ny site i området.

  • Vi ser fram til å jobbe med en av de ledende hvitevareleverandørene i verden. Det er en glede at vår satsing på et anlegg med tilknytning til jernbane er så vellykket at vi nå kan planlegge å ekspandere ytterligere i Nykvarn. For meg personlig er det dessuten alltid stimulerende å få arbeide med tyske selskap, sier Matthias Kettelhoit, CEO Aditro Logistics.
  • Det er fantastisk gøy å være utvalgt til BSH´s logistikkpartner og vi ser fram til å sammen utvikle logistikken videre med BSH. Vi inngår nå et langsiktig samarbeid, noe som skaper et godt grunnlag for vår videre ekspansjon i Stockholmsområdet sier Johannes Gussander, COO Aditro Logistics.  

 

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Matthias Kettelhoit, CEO Aditro Logistics

matthias.kettelhoit@aditrologistics.com

0046 070-583 4406

Om BSH

BSH Home Appliances er den største tilbyderen av husholdningsapparater i Europa og et av verdens ledende selskapene i bransjen. BSH produktsortiment omfatter et bredt spekter av husholdningsapparater for matlaging, vask/tørk, kjøl og frys, samt en mengde mindre apparater og flere kjente merkenavn som Bosch, Siemens, Gaggenau och Thermador.

Aditro Logistics

Aditro Logistics er den største uavhengige logistikkpartneren i Norden, med over 200.000 kvadratmeter egne lagersentere. Selskapet tilbyr logistikktjenester til ledende foretak innen detaljhandel, forbruker, mote, elektronikk, e-handel og industriell logistikk. Aditro Logistics hjelper selskap med å håndtere hele logistikken eller utvalgte deler som transportoptimalisering, bemanning, toll-tjenester eller rekruttering av nøkkelkompetanse. Selskapet omsatte i 2015 for 762 mill. kroner.