Välkommen till Aditro Logistics

Gå direkt till innehåll...
2016-09-26

”Atna” tar over roret i Aditro Logistics


Aditro Logistics fortsetter sin tilvekst og styrker derfor ledelses-teamet med en skikkelig tungvekter fra logistikkbransjen. Athanasios “Atna” Nasiopoulos tar over VD-rollen og nåværende VD, Matthias Kettelhoit, går over i rollen som vVD med ansvar for marked og salg.

 Borås, Sverige, september 2016

De senere årene har Aditro Logistics kunnet vise til en imponerende vekst og omsetter nå for nærmere 800 mill kr, noe som innebærer at selskapet har mer enn doblet sin omsetning de siste fem årene. Nye logistikkanlegg er etablert, både i Borås og Nykvarn, parallelt med et bredt servicetilbud av 4pl, bemanning, rekruttering og toll-tjenester.

Nå går selskapet inn i en ny fase med større fokus på konsolidering og operasjonell forbedring. Som følge av dette ansettes derfor Atna Nasiopoulos som VD for konsernet. Matthias Kettelhoit får rollen som vVD, samt ansvar for videre tilvekst.

Atna Nasiopoulos bringer med seg enorm erfaring som tidligere VD for Green Cargo Logistics og PostNord Logistics 3pl. Atna har bygd opp PostNords 3pl-virksomhet som i dag er den ledende aktøren på det svenske markedet med en omsetning på 1,5 md kroner.

KONTAKT

Athanasios Nasiopoulos, VD Aditro Logistics

atna.nasiopoulos@aditrologistics.com

0046 070-821 12 64

 

Matthias Kettelhoit, vVD Aditro Logistics

matthias.kettelhoit@aditrologistics.com

0046 070-583 4406

Om Aditro Logistics

Aditro Logistics er den største uavhengige logistikkpartneren i Norden, med over 200.000 kvadratmeter egne lagersentere. Selskapet tilbyr logistikktjenester til ledende foretak innen detaljhandel, forbruker, mote, elektronikk, e-handel og industriell logistikk.