Välkommen till Aditro Logistics

Gå direkt till innehåll...
2016-03-26

ANN SOFIE FALKEMAR TIL ADITRO LOGISTICS


Borås, Sverige, mars 2016

Aditro Logistics kan stolt presentere vår seneste forsterkning, Ann Sofie Falkemar. Ann Sofie tiltrer sin stilling ved Aditro Logistics den 14. mars 2016 og blir ansvarlig for å bygge opp en tolltjeneste av høy kvalitet.

Ann Sofie Falkemar har bakgrunn fra Logent Customs der hun siden 2010 har bygd opp Logent Customs fra bunn. Tidligere arbeidet Ann Sofie på Green Cargo Logistics. Totalt har hun mer enn 30 års erfaring med tollarbeid og er svært velrennomert i sitt fag.

”Vi er både stolte og glade for at Ann Sofie valgte å bli en del av vårt team, hun er svært kompetent, har et sterkt navn i bransjen og har en unik erfaring fra tollbehandling. Nå kan vi derfor tilby våre kunder ytterligere kompetanse, noe som går i tråd med vår ambisjon om å være en komplett logistikkpartner” sier Matthias Kettelhoit, VD Aditro Logistics.

“Jeg ser frem til å få utvikle og skape en tollvirksomhet av høyeste kvalitet og er veldig glad for muligheten til å gjøre dette hos Aditro Logistics. Det er et selskap i stor vekst og jeg deler Aditros Logistics verdigrunnlag. Det kommer til å bli veldig artig å bli en del av denne fremgansrike gjengen”, sier Ann Sofie Falkemar.

 

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Matthias Kettelhoit, CEO Aditro Logistics

matthias.kettelhoit@aditrologistics.com

070-583 44 06