Välkommen till Aditro Logistics

Gå direkt till innehåll...
2016-01-26

Aditro Logistics tar over Add Logistics


Aditro Logistics, en av Sveriges største uavhengige logistikkpartner, tar over rekrutterings- og bemanningsbyrået Add Logistics.

 

Borås/Göteborg, Sverige, januari 2016

Aditro Logistics, en av Sveriges største uavhengige logistikkpartner, tar over Add Logistics, et rekrutterings- og bemanningsbyrå spesialisert for transport, logistikk og supply chain.

Add logistics er et rekrutterings- og bemanningsbyrå som retter seg mot selskaper med behov for kompetanse innenfor transport, logistikk og supply chain på alle ansettelsesnivåer. Fra operativt til administrativt, ledelse og spesialistnivå.  Selskapet har kontor i Göteborg og Stockholm, men er geografisk uavhengige og tilbyr rekruttering til alle logistikkksentere med behov. Add Logistics har siden 2010 vært en del av konsernet STL Holding, men blir fra og med februar 2016 integrert i Aditro Logistics bemanningsvirksomhet.

 – Ved å ta over Add Logistics virksomhet forsterker vi vår rekrutteringskompetanse og nettverk innen vårt kjerneområde. Selskapet har en sterk posisjon innenfor rekruttering av arbeidskraft koblet til logistikk, transport og spedisjon, noe som vil styrke vår virksomhet og skape stort merverdi hos både eksisterende og nye kunder, sier Daniel Berglind, bemanningssjef ved Aditro Logistics AB.

– Vi har drevet ADD Logistics siden 2010, men kjenner nå at det er riktig tidspunkt for å ta neste steg i utviklingen. Vi opplever Aditro Logistics som en perfekt match for Add Logistics og ser fram til å fortsette samarbeidet. STL Holding fokuserer nå videre på sin kjernevirksomhet, som er shipping og spedisjon, sier Anders Cervin ved STL Holding.

 

 

 

For mer informasjon, vennligst ta kontakt:

Anders Cervin, VD STL Holding

anders.cervin@stlab.se

00 46 070-186 02 02

 

Daniel Berglind, affärsområdeschef Bemanning

daniel.berglind@aditrologistics.com

00 46 072-397 04 88

 

Om STL Holding

STL Holding er en Göteborgsbasert gruppe involvert i et flertall selskaper innen shipping, logistikk, spedisjon og finansielle tjenester.

Om Aditro Logistics

Aditro Logistics er den største uavhengige logistikkpartneren i Norden, med over 200.000 kvadratmeter egne lagersentere. Selskapet tilbyr logistikktjenester til ledende foretak innen detaljhandel, forbruker, mote, elektronikk, e-handel og industriell logistikk.