Välkommen till Aditro Logistics

Gå direkt till innehåll...
2016-07-26

Aditro Logistics sprer Zlatans klær globalt!


Aditro Logistics, en av Sveriges største uavhengige logistikkpartner, er nå blitt ansvarlige for logistikken av A-Z Sportswear, Zlatan Ibrahimovic og Varners nye satsning av treningsklær. Varemerket ble globalt lansert den 7. juni og er fotballegenden Zlatans største næringslivssatsing så langt.

Borås/Stockholm, Sverige, juni 2016

A-Z Sportswear, Zlatan Ibrahimovic og Varners nya satsning av treningsklær, har fått hjelp av Aditro Logistics til å håndtere logistikken globalt for all distribusjon av treningsklærne. I løpet av våren har det pågått et intenst arbeid med å forberede lanseringen og den 7.juni slapp salget eksternt. Ved lanseringstidspunktet hadde Aditro Logistics bygd opp en effektiv set-up for å kunne håndtere det store volumet globalt allerede fra første dag. Hovedlandene forventes å bli de landene hvor Zlatan tidligere har spilt fotball, hvor han også er et stort forbilde og idol.

” Det er veldig gledelig at vi på Aditro Logistics har fått ansvaret for å bistå A-Z Sportwear med logistikken. Det er en imponerende satsning fra både legendariske Zlatan og Varner-gruppen, som fort kan bli et av Sveriges største e-handelsselskap. Det er artig at vi på Aditro Logistics enda en gang beviser at vi kan håndtere såpass store e-handelvolum. Dessuten er det selvsagt heftig å være lagkompis med Zlatan i prosjektet” sier Matthias Kettelhoit, VD Aditro Logistics.

 

Om Aditro Logistics

Aditro Logistics er den største uavhengige logistikkpartneren i Norden, med over 200.000 kvadratmeter egne lagersentere. Selskapet tilbyr logistikktjenester til ledende foretak innen detaljhandel, forbruker, mote, elektronikk, e-handel og industriell logistikk. Aditro Logistics hjelper selskap med å håndtere hele logistikken eller utvalgte deler som transportoptimalisering, bemanning, toll-tjenester eller rekruttering av nøkkelkompetanse. Selskapet omsatte i 2015 for 762 mill. kroner.