Välkommen till Aditro Logistics

Gå direkt till innehåll...
2016-01-26

Aditro Logistics og Byggmax inngår logistikksamarbeide.


Byggmax, en offensiv lavprisaktør innenfor byggevarehandelen i Norden, og Aditro Logistics, en av Sveriges største uavhengige logistikkpartner, har tegnet en samarbeidsavtale om transporthåndtering, såkalt 4PL. Avtalen innebærer at Aditro Logistics tar over ansvaret for Byggmax`s transportadministrasjon og avtaleforhandlinger, samt sikrer at transporten består av høyeste kvalitet.

Stockholm/Jönköping, Sverige, januar 2016

Aditro Logistics og Byggmax har blitt enige om et partnerskap gjeldene transportadministrasjon og håndtering. Avtalen innebærer at Aditro Logistics overtar ansvaret for Byggmax`s transportadministrasjon, forhandlinger og kvalitetssikrer at transportene består av høyeste kvalitet og rett pris. Aditro Logistics vil fungere som et kontrolltårn for samtlige transporter, både i Sverige og utlandet.  Forandringen vil medføre betydelige kvalitetsforbedringer, reduksjon av miljøpåvirkning, samt kostnadseffektiviseringer.

Transportene planlegges overført til Aditro Logistics håndtering fra 2016, og effektene vil være fullt implementert i løpet av utgangen av året.

-Vi ser frem mot å kunne utvikle samarbeidet vårt med Byggmax, som vil bli en av våre største kunder. Vi er svært imponert over deres vekst og ser at vi med vår transportkompetanse kan støtte dem i videre vekst, både på butikkdistribusjon og hjemleveranse, sier Matthias Kettelhoit, VD Aditro Logistics.

-Vi har sett over våre transporter og logistikk siste året og ser at Aditro Logistics er en profesjonell partner med et moderne system for transporthåndtering. Dette vil medføre både mindre miljøpåvirkning, større kostnadseffektivisering og økt kvalitet til distribusjonen, forteller Niklas Hamberg, Logistikchef på Byggmax.

 

 

For mer informajon, vennligst kontakt:

 

Matthias Kettelhoit, CEO Aditro Logistics

matthias.kettelhoit@aditrologistics.com

070-583 44 06

Om Byggmax

Byggmax er en offensiv lavprisaktør innenfor byggevarehandel i Norden. Byggmax har i lengre tid hatt en sterk markedsposisjon på det Nordiske gjøre-det-selv-markedet. Byggmax har siden starten av 1993 åpnet over 100 butikker i Norge, Sverige og Finland. .

Om Aditro Logistics

Aditro Logistics er den største uavhengige logistikkpartneren i Norden, med over 200.000 kvadratmeter egne lagersentere. Selskapet tilbyr logistikktjenester til ledende foretak innen detaljhandel, forbruker, mote, elektronikk, e-handel og industriell logistikk.