Välkommen till Aditro Logistics

Gå direkt till innehåll...
\ Å JOBBE HOS OSS

Du vil møte utfordringer, bli inspirert og være stolt av å gå på jobben. Hos Aditro Logistics er alle likestilt. Vi tar godt vare på hverandre og har som mål at vi hele tiden skal engasjere, prestere og utvikle oss selv og de oppdragsgiverne og partnerne vi samarbeider med.

Vi tilbyr store muligheter for personlig utvikling gjennom alle de ulike kundeoppdragene vi har. For deg som ønsker å utvikles videre til en ny stilling, er Aditro den riktige arbeidsgiveren. Hos oss kan en truckfører utvikles til en arbeidsleder, en innkjøper til prosjektleder og en montør til avdelingssjef. Mulighetene er store, sammen setter vi grensene.

Hos oss er det viktig med en engasjert ledelse. Hos oss treffer du sjefen din hver uke, i mange tilfeller hver dag. Kommunikasjon er viktig hos oss. Hvis du hele tiden får informasjon om hvordan det går for deg som medarbeider og har innsikt og forståelse for den kunden du hjelper på oppdraget ditt, er vi sikre på at jobben din blir morsommere og at vi sammen presterer bedre.

At vi som arbeidsgiver er et autorisert bemanningsselskap og omfattes av kollektive avtaler og fullstendige forsikringer er selvfølgeligheter for oss og skaper trygghet for deg som medarbeidere.

Alt for at du skal utvikle deg hos oss.

 

 

  SØK LEDIGE STILLINGER
  REGISTRER MIN CV
  OPPDATER MIN CV
  LOGGA IN

Här kan du som anställd logga in för att tidrapportera, hantera scheman och ta del av erbjudanden.