Välkommen till Aditro Logistics

Gå direkt till innehåll...

Hver dag passerer over 100 trailere en av terminalene til Aditro Logistics. Disse frakter nesten 1 million sendinger med totalt over 2 millioner kolli. Transportspesialistene til Aditro Logistics overvåker et nettverk av transportører som når over 200 land rundt om i verden hver dag.

Takket være vår størrelse som transportkjøper, vår erfaring samt vår uavhengige stilling som transportør kan vi tilby fleksible og skreddersydde totalløsninger for nettopp ditt logistikkbehov. Vi setter sammen en optimal løsning for akkurat din bedrift, som så kontrolleres og kvalitetssikres via vårt kontrolltårn.


VÅRE KUNDER SKAL ALLTID FÅ DEN OPTIMALE FRAKTLØSNINGEN TILPASSET FOR AKKURAT SITT BEHOV

Vi tilbyr også muligheten til å følge forsendelser i sanntid. Gjennom vår kundeportal kan du få sanntidsoppdatering av sendingens status, uansett transportør og land. Her finnes det også verktøy for proaktivitet og tilgang til statistikk. Portalen finnes som basisprodukt, men hvis du vil, utvikler vi den gjerne sammen med deg for på denne måten å lage en optimal løsning som passer dine unike behov.

KONTAKT OSS

Hvis du har spørsmål eller ønsker mer informasjon? Ikke nøl med å kontakte oss direkte.


RUNE EDVÅG
rune.edvåg@aditrologistics.com
+47 (0) 916 19 398